Woning huren in Den Bosch

Woning huren
Indien u (nog) niet in aanmerking komt voor een huurwoning via een woningbouwcorporatie kunt u ervoor kiezen om een woning of appartement te huren via HouseHunting Den Bosch. Met een ruim en divers aanbod van gestoffeerde als gemeubileerde huur woningen heeft u bij ons de grootste kans van slagen op het vinden van een huurwoning.

Het aanbod van HouseHunting Den Bosch is via de volgende link te vinden: http://househuntingdenbosch.nl/aanbod.

Den Bosch in beeld
Den Bosch is opgedeeld in de volgende wijken: Binnenstad, Zuidoost, Graafsepoort, Muntel/Vliert, Empel, Noord, Maaspoort, West, Engelen, Rosmalen en De Groote Wielen. Het totaal aantal inwoners komt daarmee op +/- 140.000. Het is hiermee de 4e stad van Noord-Brabant en de 18e stad van Nederland.

Contact
Heeft Den Bosch uw interesse weten te trekken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot huren in Den Bosch neem dan vrijblijvend contact op met onze enthousiaste medewerkers. Geef aan hun door wat uw woonwensen zijn zodat u goed en persoonlijk verder geholpen kan worden. HouseHunting Den Bosch is op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur via 073-6131322 of kom langs op Emmaplein 2y/2z te Den Bosch.

Joeri van Geene
Emmaplein 2y/2z
5211 VW Den Bosch
T: 073-6131322
F: 073-6136301
E: denbosch@househunting.nl
W: http://www.househuntingdenbosch.nl/