Uw woning verhuren aan expats in Leiden?

Leiden is één van de vooraanstaande steden in Nederland op het gebied van technologie, kunst en cultuur. Daarnaast heeft het een wereldbeoremde universiteit, een bruisend centrum waar een grote verscheidenheid aan winkels te vinden is en zijn er veel internationale bedrijven en instellingen in Leiden en omgeving gevestigd. 

Expat Housing Leiden
HouseHunting is gespecialiseerd in Expat Housing en verhuurt met regelmaat woningen aan expats en buitenlandse werknemers. HouseHunting leiden is dan ook zeer geïnteresseerd in huurwoningen en appartementen voor internationale werknemers van bedrijven die gevestigd zijn in en rondom Leiden.

Waarom verhuren aan expats?
Een expat is in het algemeen een zeer prettige huurder. Verhuur aan expats is meestal van tijdelijke aard. De eigenaar heeft hiermee het voordeel dat de woning aan het eind van de huurperiode weer beschikbaar komt voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode. Ook zijn expats over het algemeen hoog opgeleid, zijn het betrouwbare en nette huurders en hebben ze een stabiel inkomen. Voor een verhuurder is woningverhuur aan expats een zekere investering.

Woningverhuur aan expats in Leiden
Wilt u ook uw woning verhuren aan expats? Meld uw woning dan nu aan de website van HouseHunting

Voor al uw vragen kunt telefonisch bij ons terecht. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan het Kanaalpark.


HouseHunting Leiden
Marlies Tiepel en Annemiek de Vries

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
T:    +31 (0)71-3030148
E:  leiden@househunting.nl