Verhuur uw woning aan Expats!

 Via HouseHunting kunt u informatie vinden over het tijdelijk verhuren van uw woning; een huis of een appartement, aan expats. In de regio Utrecht is er een grote vraag naar gestofeerde en gemeubileerde woningen voor korte en lange periode. HouseHunting helpt u met het verhuren van uw woning aan expats. Wij adviseren u onderander over de wet en regelgeving, financiële en fiscale gevolgen, en geven een aantal tips hoe succesvol te verhuren.

Doorgaans is verhuur aan expats van tijdelijke aard, door middel van een contract voor bepaalde termijn. Voor een expat geen probleem, het verblijf is immers tijdelijk. Daarnaast heeft de eigenaar het voordeel dat de woning aan het eind van de termijn weer beschikbaar komt voor eigen gebruik, verkoop. Uiteraard kunnen we ook opnieuw gaan verhuren.

Expats hoog opgeleid en hebben ze een stabiel inkomen. Voor een verhuurder biedt het verhuren aan expats hierdoor meer geruststelling.Toch zijn er een aantal haken en ogen aan het verhuren van uw woning. Nederland heeft een uitgebreide regelgeving omtrent huurcontracten en om niet te vergeten varieert de regelgeving per stad vaak. Het kan daarom verstandig zijn om voor het verhuren een makelaar in te schakelen. Dit is vaak zelfs kostenloos en geeft u extra vertrouwen. Neem contact op met de HouseHunting vestiging bij u in de buurt voor meer informatie. 

U komt uw woning ook digitaal aanmelden door deze link: WONING AANMELDEN

Wilt u woonruimte huren of verhuren? Zoekt u een kamer, studio, appartement of huis? Laat het aan HouseHuntingUtrecht weten op 030-7210909 en onze medewerkers vertellen u meer over de mogelijkheden.

HouseHunting Utrecht
2e Hogeweg 119
3701AX Zeist
T: 030 - 721 0909.
E: utrecht@househunting.nl
www.househunting.nl