Verhuur uw appartement in Eindhoven!

 Als u opzoek bent naar een woonbemiddelaar die u appartement voor bepaalde of onbepaalde tijd kan verhuren? Dan bent u bij HouseHunting Eindhoven aan het juiste adres. Op basis van de leegstandswet is het mogelijk u woning zelfs enkele maanden te verhuren, wanneer u uw tweede woning niet verkocht krijgt.

Househunting is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van appartementen. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Verder kunnen wij uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites op internet (o.a. www.dimo.nl en www.pararius.nl).

Heeft u nog vragen over de eventuele verhuur van uw woning? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HouseHunting Eindhoven op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur via 040-2910335 of kom langs op Tongelresestraat 142 te Eindhoven.

Voordelen verhuren via HouseHunting
• Verhuur op basis van no –cure-no-pay
• Geselecteerde huurders; korte en langere huur termijnen
• Ruime ervaring met tijdelijke verhuur
• duidelijke huurovereenkomsten op maat
• Beheer van de woning

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Househunting aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed met een woonbestemming.