Verhuur uw woonruimte in Den Bosh

House Hunting Den Bosch is de grootste aanbieder op het gebied van verhuren van woningen in Den Bosch. Als u van plan bent uw huis in Den Bosch te verhuren, kijk dan op deze pagina en meld uw woning vrijblijvend aan!

Als u opzoek bent naar een woonbemiddelaar die u woning voor bepaalde of onbepaalde tijd kan verhuren? Dan bent u bij HouseHunting Den Bosch aan het juiste adres. Op basis van de leegstandswet is het mogelijk u woning zelfs enkele maanden te verhuren, wanneer u uw tweede woning niet verkocht krijgt.

Wilt u uw woning direct aanmelden? Dat kan hier.

Den Bosch in beeld
Den Bosch is vooral bekend vanwege de enorme en prachtig gebouwde Sint-Janskathedraal, een hoogtepunt van de late Brabantse gotiek. Het is een grote kathedraal en kerkgebouw. Hier zetelt de bisschop van ’s-Hertogenbosch. In de Sint Jan staat het genadebeeld van Onze Lieve Vrouwe van ’s-Hertogenbosch (de Zoete Moeder).

Verhuren woning Den Bosch

Contact
Heeft u nog vragen over de eventuele verhuur van uw woning? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HouseHunting Den Bosch op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur via 073-6131322 of kom langs op Emmaplein 2y/2z te Den Bosch.

Joeri van Geene
Emmaplein 2y/2z
5211 VW Den Bosch
T: 073-6131322
F: 073-6136301
E: denbosch@househunting.nl
W: http://www.househuntingdenbosch.nl/