Verhuur uw woonruimte te Eindhoven

 Als u opzoek bent naar een woonbemiddelaar die u woning voor bepaalde of onbepaalde tijd kan verhuren? Dan bent u bij HouseHunting Eindhoven aan het juiste adres. Op basis van de leegstandswet is het mogelijk u woning zelfs enkele maanden te verhuren, wanneer u uw tweede woning niet verkocht krijgt.

Househunting is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen. Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Verder kunnen wij uw woning ook aanbieden op diverse goed bezochte huizensites op internet (o.a. www.dimo.nl en www.pararius.nl).

Heeft u nog vragen over de eventuele verhuur van uw woning? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HouseHunting Eindhoven op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur via 040-2910335 of kom langs op Tongelresestraat 142 te Eindhoven.

Voordelen verhuren via HouseHunting
• Verhuur op basis van no –cure-no-pay
• Geselecteerde huurders; korte en langere huur termijnen
• Ruime ervaring met tijdelijke verhuur
• duidelijke huurovereenkomsten op maat
• Beheer van de woning

Ook voor woningbeheer en actief vastgoed management bent u bij Househunting aan het juiste adres. Als het gaat om zowel financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed met een woonbestemming.

Eindhoven in beeld
Na sluitingstijd van de winkels kent Eindhoven een levendig uitgaansleven. Uitgaan kan in talrijke gelegenheden, van (dans)cafés, grand-cafés en discotheken tot bruine kroegen. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk grand-cafés en grote terrassen. Aan de zuidkant van het centrum liggen het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 aaneengesloten (dans)cafés, kroegen en discotheken en de Stratumsedijk, in het verlengde van het Stratumseind. Op de Stratumsedijk bevinden zich onder meer enkele gayclubs. Bij het station op het Stationsplein zijn grand-cafés, terrassen, restaurants, een discotheek en een bioscoop te vinden, net als in de Dommelstraat, een uitgaansgebied aansluitend op het Stationsplein met enkele cafés, veel restaurants en een discotheek. Op het einde van die straat is poppodium de Effenaar te vinden. In het gebied De Bergen, ten westen van het centrum, liggen onder meer het Wilhelminaplein met vooral bruine kroegen (vaak met liveoptredens) en terrassen en de Grote Berg en de Kleine Berg met onder meer bruine kroegen, cafés, grand-cafés en restaurants.

Verhuren woning Eindhoven

Contact
Heeft u nog vragen over de eventuele verhuur van uw woning? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met HouseHunting Eindhoven op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur via 040-2910335 of kom langs op Tongelresestraat 142 te Eindhoven.

Mark Boudewijns
Roy Boudewijns
Tongelresestraat 142
5613 DP Eindhoven
T: 040-2910335
M: 06-26752526
E: eindhoven@househunting.nl
W: http://www.househuntingeindhoven.nl/