Verhuur uw woning in Nijmegen

 HouseHunting Nijmegen is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen binnen Nijmegen en in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, als studio's en appartementen. Ook het aanbod gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen binnen de regio Nijmegen is groot.

Woning verhuren?
Door ons unieke marketing concept zijn wij in staat woningen snel te verhuren. Bij ons ligt de nadruk op het zo breed mogelijk in de markt zetten en maximale aandacht voor uw woning.

Wij melden uw woning aan op de belangrijkste woningwebsites zoals;
FUNDA, Pararius, JAAP, Huislijn, Huurwoningen.nl en nog vele andere websites.
Wij mailen ons aanbod naar alle partners en verhuurkantoren in de regio, zij huren regelmatig woningen via ons aan.
Wij zijn actief met social media marketing waarmee uw woning maximaal onder de aandacht wordt gebracht.
Wij hebben contacten met diverse mutinationals in de regio die regelmatig woningen aanhuren. Kortom zet uw woning bij ons in de verhuur en u heeft de hele markt gedekt!

HouseHunting Nijmegen helpt u graag een geschikte huurder te vinden voor uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in woningen verhuren aan expats. Dit zijn internationale werknemers van bedrijven zoals Philips, ASML en VDL. Circa 50 procent van al onze huurders en expats zijn opzoek naar gemeubileerde woningen. Wij zoeken daarom naar instapklare woningen die gestoffeerd zijn en eventueel gemeubileerd.

Door onze ervaring en ruime kennis van de markt is uw woning bij ons in goede handen. wij zijn altijd zoekende naar de juiste verhouding tussen vraag en aanbod. Hierdoor staan wij garant voor het zo snel mogelijk vinden van een geschikte huurder voor uw woning.


Daarnaast dragen wij, HouseHunting Nijmegen, zorg voor;

* Complete selectieprocedure:
Wij zorgen voor een complete selectieprocedure van alle kandidaten, zodat u zeker weet dat uw kamer in goede handen is.
Deze selectie is geheel aangevuld met de door u als verhuurder aangegeven wensen. Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.

* Afspraak bezichtigingen:
Wanneer aan alle criteria wordt voldaan worden er afspraken gemaakt voor een bezichtiging. We plannen en coördineren de bezichtigingen met de potentiële kandidaten en zijn hierbij zelf aanwezig.

* Bespreken huurovereenkomst:
Wij zorgen vervolgens voor het opstellen van de huurovereenkomst en bespreken deze met de kandidaat.

* Sleuteloverdracht:
Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, de afwikkeling van de betaling en de opmaak van het incheckrapport.


Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast de verhuur van uw woning, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.


Contactgegevens:
HouseHunting Nijmegen
Antonio Garcia Alanis
06-13966067
nijmegen@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uurNijmegen in beeld
Nijmegen kent van oudsher een rijk en bloeiend cultureel leven. Belangrijke culturele instellingen zijn: Doornroosje, De Keizer Karel Podia, De Letterentafel, De Lindenberg, LUX, De Openbare bibliotheek, De Commanderie van Sint Jan, Het Regionaal Archief Nijmegen, Het Steigertheater, De Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen, Uitgeverij De Stiel, Het Vlaams Cultureel Kwartier, Het Vrijdagtheater, De Wintertuin, Onbederf’lijk Vers, Extrapool en het Cultuurspinnerij De Vasim.