Verhuurmakelaar Amstelveen

 HouseHunting Amstelveen is onderdeel van de landelijke organisatie Househunting.nl. Househunting heeft meer dan 14 jaar ervaring in de verhuur markt. Ca 75% van de huurders die zich bij ons gratis  inschrijven helpen wij binnen 1 maand aan een huurwoning in Amstelveen en omgeving.

Vaak wanneer u op zoek bent naar een huurwoning komt u op een wachtlijst te staan, terwijl u al volgende maand of misschien zelfs al volgende week een appartement nodig heeft. Bij verhuurmakelaar HouseHunting kunt u al binnen 24 uur uw nieuwe woning in Amstelveen betrekken. Het voordeel van een woning huren via verhuur makelaar HouseHunting is dat wij niet werken met wachtlijsten. Wij zorgen voor een groot divers aanbod van huurwoningen en u hoeft alleen maar te kiezen uit het bestand. Mochten wij de woning niet in ons bestand hebben, dan gaan wij graag voor u op zoek binnen ons netwerk

Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen in en rondom Amstelveen, Amsterdam en omgeving. Wij bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen en zelfs vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Voordelen huren via HouseHunting:
• Flexibele huurperiodes
• Groot aanbod in Noord-Holland
• Luxe instapklare woningen
• Geen wachttijden
• Transparante maandelijkse kosten
• Advies op maat door deskundige adviseurs

Hoe werkt huren via HouseHunting?

Stap 1: op zoek naar een woning die bij u past. Dit kan doordat u zelf op onze website een woning heeft gevonden of doordat u een zoekopdracht heeft geplaatst en wij aan de hand van die zoekopdracht een geschikte woning hebben gevonden. 

Stap 2: inschrijven op de website. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wij werken met inschrijvingen zodat we u gemakkelijker op de hoogte kunnen houden van het nieuwste aanbod en u kunnen uitnodigen voor bezichtigingen.

Stap 3: afspraak maken voor het bezichtigen van de woning. Graag ontvangen wij van u voordat we gaan bezichtigen een kopie van uw werkgeverscontract en 2 recente salarisstroken. De inkomenseis kan per eigenaar van de woning verschillen. 

Stap 4: als de woning geheel naar wens is, sturen wij uw gegevens door naar de eigenaar van de woning ter beoordeling. Als hij akkoord is gaan we de contracten opstellen. 

Stap 5: Gefeliciteerd! De contracten zijn getekend en u kunt zichzelf de trotste nieuwe huurder noemen. Vóór aanvang van de huurperiode ontvangen wij graag €375 exclusief BTW aan contractskosten. 

Stap 6: sleuteloverdracht 

Een mens heeft altijd vragen. Neem hiervoor contact met HouseHunting door te bellen met Tel: +31(0)235563113
Mob: +31 (0)6 20314655