Verhuurmakelaar Leiden en regio

 HouseHunting Leiden is onderdeel van de landelijke organisatie Househunting.nl. HouseHunting heeft meer dan 16 jaar ervaring in de verhuur markt. Circa 75% van de huurders die zich bij ons gratis  inschrijven helpen wij binnen 1 maand aan een huurwoning in Leiden en omgeving.

Op zoek naaar een huurwoning in Leiden
Vaak wanneer u op zoek bent naar een huurwoning komt u op een wachtlijst te staan, terwijl u al volgende maand of misschien zelfs al volgende week een appartement nodig heeft. Bij verhuurmakelaar HouseHunting kunt u al binnen 24 uur uw nieuwe woning in Leiden betrekken. Het voordeel van een woning huren via verhuur makelaar HouseHunting is dat wij niet werken met wachtlijsten. Wij zorgen voor een groot divers aanbod van huurwoningen en u hoeft alleen maar te kiezen uit het bestand.

Groot aanbod aan huurwoningen in Leidse regio
Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen in en rondom Leiden en omgeving. Wij bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen en zelfs vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Voordelen huren via HouseHunting
• Flexibele huurperiodes
• Groot aanbod in Zuid-Holland
• Luxe instapklare woningen
• Geen wachttijden
• Transparante maandelijkse kosten
• Advies op maat door deskundige adviseurs

Contactgegevens HouseHunting Leiden:
HouseHunting Leiden
Marlies Tiepel en Annemiek de Vries

Kanaalpark 157
2321 JW Leiden
T:    +31 (0)71-3030148
E:  leiden@househunting.nl