Verhuurmakelaar Tilburg

 HouseHunting Tilburg is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen binnen Tilburg en in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, als studio's en appartementen. Ook het aanbod gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen binnen de regio Tilburg is groot.
 

UW HUIS VERHUREN; ZORGELOOS EN VEILIG MET HOUSEHUNTING


OP ZOEK NAAR EEN HUURDER?

U kunt uw woning direct, gratis en vrijblijvend aanbieden op www.househunting.nl. Deze wordt vervolgens aangeboden bij duizenden woning zoekenden. Zodra een huurder interesse heeft om uw woning te bezichtigen neemt deze direct met u contact op of zal deze een aan huur makelaar inschakelen.
 

Wilt u uw woning verhuren op basis van de leegstandswet? Wanneer een woning te koop staat of op korte tijd gesloopt of gerenoveerd wordt, is het verhuren van de woning op basis van de leegstandswet gebruikelijk.
 
Wilt u eerst meer informatie over het verhuren en eventueel beheer van uw woning?
Dan adviseren wij u contact op te nemen de verhuurmakelaar te weten Househunting Tilburg, deze kan u geheel vrijblijvend goed informeren over de voor en nadelen van het verhuren van uw woning. 

Bij Househunting Tilburg bent u aan het juiste adres omdat uw huis 100% vertrouwd verhuurd wordt. HouseHunting helpt u snel en efficiënt een huurder te vinden. Via het grote klantenbestand en uitgebreide netwerk is HouseHunting Tilburg al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het (tijdelijk) verhuren van huizen in het hogere segment voor particulieren, bedrijfsleven en expats. 

HouseHunting Tilburg is als verhuurmakelaar stevig gehuisvest in de wereld van internationals en expats. Met ons woningaanbod bedienen wij de sterk groeiende groep van internationals in de regio. De huisvesting van internationals vergt een specifieke benadering. Househunting Tilburg is erop ingericht om correct, snel en vakkundig met internationals te communiceren en hen op een correcte manier te informeren over het beschikbare woningaanbod en de bijbehorende kenmerken en voorwaarden. Wat een vanzelfsprekendheid op de Nederlandse woningmarkt is, kan voor de international onbekend zijn. 

Daarnaast zal Househunting Tilburg uw woning aanbieden en presenteren via alle woning gerelateerde websites waaronder Pararius, Jaap, Huislijn, Huurwoningen.nl als ook FUNDA en vele andere websites.

Beheer van uw woning, HouseHunting Propertie Manangment BV kan het gehele beheer over uw woning verzorgen, dit kan zijn het administratieve beheer en technische beheer zodat u geen omkijken en geen zorgen heeft.

Interesse?
Neem contact op met ons kantoor te Tilburg of kom vrijblijvend langs en wij verstrekken u alle informatie.

Contactgegevens:
HouseHunting Tilburg
Frank Reede
Willem 2 straat 19
5038 BA Tilburg
T:+31(0)13-3030341
tilburg@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur
zaterdag van 08:30 uur tot 13:00 uur