Wie zijn wij?

HouseHunting is opgericht in 2005 en is met inmiddels 17 vestigingen een van de grootste en nog steeds groeiende makelaars van Nederland. Het begrip "SERVICE" staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. 

De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig. Wij onderscheiden ons van andere makelaars door onze inzet, betrouwbaarheid en door geen beloftes te doen die we niet kunnen nakomen. Onze visie; groot worden door klein te blijven. 

Zo hebben wij een groot aanbod van huur & koop woningen in allerlei prijsklassen. Wij bieden zowel studentenkamers, als studio's, appartementen en gezinswoningen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd en gekocht voor korte en onbepaalde tijd.  

HouseHunting 0297 is actief in de regio Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek en Mijdrecht.

Overweegt u zelf een woning te verhuren of te verkopen ? Wij zijn altijd op zoek naar uitdagingen. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. U kunt direct uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden via de website.