Relocation bureaus

Als relocation bureau is het van belang dat je gebruik maakt van een geschikte makelaar, die zijn stad kent en de expat op de juiste weg door de nieuwe stad laat vinden. Uw makelaar heeft zelf uitgebreide buitenland ervaring als expat en weet dus wat het is om in een nieuw land de weg te moeten vinden. Het is niet altijd eenvoudig! Een beetje hulp maakt het allemaal veel makkelijker. Niet alleen in de eerste week maar ook in de eerste 6 maanden. Hulp is minder frusterend en laat u sneller genieten van ons mooie land. De wensen van uw bedrijf en van de expat worden dan ook vervuld, 

Wij proberen onze diensten zoveel mogelijk op maat te leveren, waarbij wij ons aan uw bedrijf aanpassen. U heeft geen zorgen wanneer een expat via HouseHunting een woonruimte zoekt en zo snel mogelijk door de opstart fase komt. Zo bieden wij o.a.:

* Hulp bij de zoektocht naar de juiste woonruimte
* City tour:
HouseHunting laat de expat kennis maken met de desbetreffende stad
* Gehele afhandeling van de woon bemiddeling zoals aansluiten van gas, water en elektra,

*
Maar ook hulp bij het openen van een Nederlandse bankrekening en het verkrijgen van een telefoon aansluiting. wegwijs bij de gemeente, het vinden van een arts, tandarts of ziekenhuis in de buurt van de nieuwe woning.
*
Ook in het eerste halfjaar blijft de hulp beschikbaar als er vragen of problemen zijn

Neem contact op op 0657 627 623 voor een vrijblijvend gesprek. 
HouseHunting 0297
Haya van Somerenstraat 59
1433 PG Kudelstaart
Telefoon: 0297-440260
E-mailadres:
 
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

De juiste match bij relocation

Het is niet altijd even makkelijk om voor de expat de juiste woonruimte te vinden. Voor de expat is het prettig werken wanneer de zoekopdracht bij de makelaar wordt geplaatst en de makelaar direct aan de slag gaat. Onze makelaar plant een tour in, zodat de expat binnen 1 dag de juiste woonruimte vindt.

Voor relocation bureaus verlenen wij een dienst op maat. Is er interesse in onze dienstverlening of wilt u er meer over weten? Neem contact op met ons op.