Dienstverlening verhuur

Voor al uw verzekeringen, hypotheken, financieringen, vastgoed, pensioenen, fiscale en administratieve zaken zowel voor particulier als ondernemer. Wij zijn actief als onafhankelijk intermediair in assurantiën en financiële dienstverlening.
Wij vinden een direct persoonlijk contact met onze cliënten erg belangrijk, zodat wij snel op uw wensen kunnen inspelen. Onze werkwijze is gebaseerd op zekerheid en kwaliteit. Service staat bij ons bovenaan op de lijst dus we nemen voor iedere cliënt de tijd om in zijn situatie uit te zoeken wat voor hem het beste en voordeligste is. Alle diensten die wij aanbieden onder een dak. Voor de klant een gemak toch.....

Mensen streven naar het vervullen van hun behoeften. Zo streven zij ook naar zekerheid waardoor ze hun risico's verzekeren. Zekerheid en overzicht. Voor veel mensen herkenbaar tot het moment dat je je afvraagt, wat is er nu precies gedekt. Is die dekking wel compleet? Of is het overbodig? Helemaal niet gek, want iedereen sluit in de loop der jaren heel wat verzekeringen af en dat maakt steeds moeilijker om overzicht te houden. Wij verlossen u van alle rompslomp en bieden u een pakket aan dat u de zekerheid geeft dat u compleet en overzichtelijk verzekerd bent. U hebt dan met al u verzekeringen op een betrouwbaar adres, krijgt een aantrekkelijke korting en betaald geen poliskosten. Tevens hechten wij er waarde aan dat als u schade hebt deze naar u volle tevredenheid wordt afgewikkeld. U kiest de verzekeringen die u daadwerkelijk nodig heeft. De volgende verzekeringen kunt u opnemen in een pakket:


Rubriek wonen
   - Inboedelverzekering
   - Woonhuisverzekering

Rubriek aansprakelijkheid
   - Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren
   - Rubriek gezinsrechtsbijstandverzekering
   - Rubriek verkeer
   - Autoverzekering
   - Motorverzekering

Rubriek recreatie
   - Doorlopende reisverzekering
   - Caravanverzekering
   - Kampeerautoverzekering
   - Pleziervaartuigenverzekering

Rubriek overige producten
   - Gezinsongevallenverzekering
   - Persoonlijke ongevallenverzekering


Leven;

De voordelen van een helder advies!

U vindt het ongetwijfeld belangrijk om uw toekomst goed te regelen. Daarvoor dekt u immers risico's af, treft u een oudedagsvoorziening en wellicht nog meer. En als u zich in de materie verdiept, hoe belangrijk is dan een goed en helder advies voor u? Heeft u bijvoorbeeld uw oudedagsvoorziening, na het afsluiten, nog wel eens goed tegen het licht laten houden? Waarschijnlijk niet, terwijl dat erg verstandig is! Uw persoonlijke situatie, de maatschappij en de belastingwetgeving zijn namelijk steeds, in meer of mindere mate, in beweging. Dit veroorzaakt al snel een tekort in uw oudedagsvoorziening. Omdat dit meestal ongemerkt gaat, is het goed om zo nu en dan uw pensioen eens grondig te laten analyseren.

Financiële zaken

Overweegt u:

een andere huis of

een verbouwing van u eigen woning

een nieuwe auto te kopen of

andere duurdere aanschaf te doen

Het kopen van een huis of het nemen van een financiering kunnen ingrijpende financiële aspecten aan vast zitten. Waarschijnlijk heeft u de behoefte om deze consequenties eens rustig op een rijtje te zetten. Wij zijn ook actief op het gebied van hypotheken en financieringen. Daarin zijn wij volkomen onafhankelijk. Ter illustratie: hebben wij tot heden voor onze klanten hypotheken afgesloten bij meer dan 20 verschillende hypotheekaanbieders. Eenvoudigweg omdat wij per situatie bekijken welke oplossing het best kan worden geadviseerd. Aan de orde komen relevante fiscale aspecten. Het gaat ons er om dat u uw beslissing weloverwogen en onderbouwd kunt nemen.

Administratieve zaken

Ook hier hebben we de oplossing. Besteed al uw administratieve zaken voor zowel particulier als ondernemer aan ons uit. Zo heeft u een goed financieel overzicht en meer tijd voor u eigen activiteiten.

Of het nu gaat om de verwerking van financiële administraties, voor hulp bij het invullen van uw belastingaangifte, voor belastingadvies, voor de verzorging van uw (salaris)administratie en aanvragen waar u als ondernemer en particulier niet uit komt dan kunt u bij ons terecht. Ook kunnen wij u helpen bij het starten van uw eigen bedrijf.

U herkent het vast wel: de blauwe envelop van de belastingdienst met uw aangifte inkomstenbelasting die via u brievenbus binnenkomt. U weet echter niet goed waar u moet beginnen, en u weet niet zeker of u gebruik maakt van alle aftrekposten. U wilt weten waar u geld kunt besparen en of uw werkgever bepaalde kosten belastingvrij mag vergoeden. Allemaal vragen waar u graag een antwoord op wilt weten. Aarzel daarom niet en neem gewoon contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.