Huren in Leiden

Zoekt u woonruimte in de regio Leiden neem dan contact met HouseHunting Leiden op of kijk bij ons aanbod.
HouseHunting Leiden biedt huurwoningen aan in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, studio's en appartementen. Maar ook gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wat doet HouseHunting Leiden om u te helpen bij het vinden van een huurwoning?
  • HouseHunting Leiden vraagt u om zich in te schrijven als woningzoekende. Uiteraard zijn aan deze inschrijving geen kosten verbonden. Na ontvangst van de inschrijving wordt u automatisch op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod woningen dat afgestemd is op uw woonwensen.
    Desgewenst kunnen we ook een intake gesprek met u hebben om u zo goed mogelijk te weten wat uw woonwensen zijn en naar wat voor type woning u op zoek bent
  • Zit er in het aanbod een huurwoning tussen die u aanspreekt? Dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Samen met de verhuurmakelaar gaat u een kijkje nemen in uw eventuele nieuwe huurwoning!
  • Voldoet de woning aan uw wensen en wilt u de woning daadwerkelijk huren, dan stellen we de huurovereenkomst op en dragen we de sleutel van de woonruimte aan uw over!
Huurovereenkomst
Wanneer u een woning huurt via HouseHunting is het belangrijk om een aantal zaken in de gaten te houden. Om de huurovereenkomst op te kunnen stellen is er een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden en zulleneen aantal gegevens door de huurder overhandigd dienen te worden. Deze gegevens bestaan onder meer uit:
  • Een kopie van het paspoort van de huurder en bewoners
  • Een arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring inclusief
  • Inkomensgegevens
Vragen over huren in Leiden
Voor al uw vragen kunt nagtuurlijk een mail te sturenof telefonisch contact met ons opnemen (071-3030148). Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor op het Kanaalpark 157 in Leiden.