Verhuren in Breda

 De optimale match tussen huurder en belegger / verhuurder, een transparant taxatierapport of een tot in details doordachte marketing van uw vastgoed. Met minder neemt u geen genoegen. U eist van uw vastgoedadviseur integriteit, betrokkenheid en kwaliteit, en verwacht tegelijkertijd efficiency.
U kunt bouwen op onze ervaring en profiteert van onze uitgebreide en actuele kennis van de lokale markt. Wij weten als geen ander dat elke cliënt anders is. Door naar u te luisteren zijn wij in staat onze dienstverlening volledig aan te passen aan uw specifieke wensen. Heeft u tijdelijk of permanent woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Househunting is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente verhuur van woonruimten. Wij bemiddelen in zowel zelfstandige danwel onzelfstandige huurwoningen variërend in iedere prijsklassen.

Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. U kunt uw woning ook direct kosteloos in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Door ons unieke marketing concept zijn wij in staat woningen snel te verhuren. Bij ons ligt de nadruk op het zo breed mogelijk in de markt zetten en maximale aandacht voor uw woning.

Wij melden uw woning aan op de belangrijkste woningwebsites zoals;
Pararius, JAAP, Huislijn, Zuka en nog vele andere websites.

Wij mailen ons aanbod naar alle partners en verhuurkantoren in de regio, zij huren regelmatig woningen via ons aan.
Wij zijn actief met social media marketing waarmee uw woning maximaal onder de aandacht wordt  gebracht. Wij hebben contacten met diverse mutinationals in de regio die regelmatig woningen aanhuren. Kortom zet uw woning bij ons in de verhuur en u heeft de hele markt gedekt!

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.