Appartement huren in Den Bosch

 Appartement huren Studentenkamer, studio, appartement, rijtjeshuis of een bijzondere villa. Als u op zoek bent naar een woning is HouseHunting Den Bosch bij uitstek geschikt om u verder van dienst te zijn. Door onze jarenlange ervaring in de woonbemiddeling van vastgoed in Nederland kunnen wij u alles vertellen zodat u ontspannen een goede keuze kunt maken.

Den Bosch in beeld
De geografie van Den Bosch is als volgt: Den Bosch ligt op het punt waar de Aa, de Dommel en de Zuid-Willemsvaart samenkomen en de Dieze vormen. Samen met de dorpen en gehuchten Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Orthen, Oud-Empel en Rosmalen vormt het de gemeente ’s-Hertogenbosch oftewel Den Bosch.
Door de ligging als noordelijkste stad van Noord-Brabant heeft het goede verbindingen met Oss (A59), Nijmegen (A59) en Arnhem (A59) in het oosten, Utrecht (A2) en Amsterdam (A2) in het noorden, Tilburg en Breda (A58) in het westen en Eindhoven (A2), Veghel (N279) en Helmond (N279) in het zuidoosten. Ook zijn de Randstad, het Duitse Ruhrgebied, Antwerpen en Maastricht goed bereikbaar geworden. De laatste twee verbindingen stammen al uit de tijd van het Hertogdom Brabant.Contact
Wilt u een huis of appartement huren in Den Bosch of omgeving? Neem dan snel contact op met een van de medewerkers van HouseHunting Den Bosch. Zij zorgen ervoor dat u spoedig een woning in Den Bosch of omgeving kunt huren die bij u past. Op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur zijn wij bereikbaar via 073-6131322 of kom langs op Emmaplein 2y/2z te Den Bosch.

Joeri van Geene
Emmaplein 2y/2z
5211 VW Den Bosch
T: 073-6131322
F: 073-6136301
E: denbosch@househunting.nl
W: http://www.househuntingdenbosch.nl/