Een appartement huren in Tilburg

HouseHunting Tilburg is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen binnen Tilburg en in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, als studio's en appartementen. Ook het aanbod gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen binnen de regio Tilburg is groot.


Bent u op zoek naar een huur woning in Tilburg? HouseHunting Tilburg helpt u daarbij. Een appartement huren in Tilburg is niet altijd gemakkelijk. Daarom bent u bij HouseHunting aan het juiste adres. HouseHunting Tilburg heeft namelijk altijd het grootste  aanbod aan huur woningen in alle prijsklassen, zowel ruime  luxe appartementen, studio's, studenten kamers, maar ook kleinere starters appartementen met een gunstige huurprijs. U kunt vrijblijvend zonder inschrijfkosten de website met het aanbod bekijken.

De appartementen, huizen, studio's en kamers zijn gelegen in en rond Tilburg. Dit zijn de woonplaatsen; Oisterwijk, Haaren, Helvoirt, Moergestel, goirle, riel, hilvarenbeek, oost,west, middelbeers, esbeek, gilze, rijen, hulten, de moer, waalwijk, drunen, kaatsheuvel, udenhout, boxtel, alphen, dongen, loon op zand.

HouseHunting heeft  in Tilburg en omgeving  huur woningen en huur appartementen onder andere  in de wijken, centrum, De Blaak of Reeshof. Gilze, Dongen, Oisterwijk, Waalwijk. Wij hebben voor iedereen een woonruimte die voldoet aan zijn of haar wensen en budget. Alle woningen van househunting worden getoond op de website; www.househunting.nl. Daar staan alle belangrijke criteria bij vermeld zoals aanvaardingsdatum, staat van oplevering, met of zonder meubels, minimale en evetueel maximale beschikbaarheid. Ook zetten wij er zoveel mogelijk foto's bij en indien mogelijk een filmpje. Via de website kunt u een bezichtiging aanvragen, de makelaar zal deze met u en de verhuurder inplannen en met u de woning bekijken. Wanneer u het appartement wilt huren en de verhuurder wilt het aan u als huurder verhuren kan er een schriftelijke huurovereenkomst worden opgesteld. Na tekenen van de overeenkomst dient de huurder de huur en waarborgsom en eventuele admininstratie kosten of courtage te voldoen, waarna de sleuteloverdracht kan worden gedaan. Hierbij wordt de staat van het appartement opgenomen en de meterstand een de sleutels genoteerd. Daar kunt u de woning betrekken.

Staat de juiste woning niet op www.househunting.nl dan kunt u een zoekopdracht verstrekken aan de makelaar, dit kan ook weer via de website. u kunt uw wensen en eisen kenbaar maken en wij van househunting gaan gratis voor u op zoek naar de perfect woning. U kunt aangeven wat het budget is en de gewenste wijk waarin u wilt wonen.

Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen. 


Contactgegevens:
HouseHunting Tilburg
Willem 2 straat 19 
5038 BA TILBURG
013-3030341
tilburg@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur
zaterdag van 08:30 uur tot 13:00 uur.