Verhuren in Tilburg

HouseHunting Tilburg is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van appartementen binnen Tilburg en in allerlei prijsklassen. Daarnaast verhuren wij ook studentenkamers, kamers en studio's. Ook het aanbod gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen binnen de regio Tilburg is groot.

Wij verhuren en beheren diverse appartementen in Tilburg en omstreken. Appartementen zijn zeer in trek bij stelletjes die voor het eerst gaan samenwonen en worden daarom snel verhuurd.


Wat kunnen wij voor u betekenen?
HouseHunting bestaat reeds 10 jaar in Tilburg  en we beschikken over een ruim netwerk van kandidaten. We plaatsen uw appartement op onze website en diverse andere websites zoals FUNDA, Pararius, Jaap, Huislijn, Huurwoningen.nl en nog vele andere websites.


Daarnaast dragen wij, HouseHunting Tilburg, zorg voor;

* Complete selectieprocedure:
Wij zorgen voor een complete selectieprocedure van alle kandidaten, zodat u zeker weet dat uw appartement in goede handen is. Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder. Verder selecteren wij huurders op basis van paspoort, arbeidsovereenkomst, woonplan, verhuurdersverklaring en een credit-check. Deze selectie kan geheel aangevuld worden de door u als verhuurder aangegeven wensen.

* Afspraak bezichtigingen:
Wanneer aan alle criteria wordt voldaan worden er afspraken gemaakt voor een bezichtiging. We plannen en coördineren de bezichtigingen met de potentiële kandidaten en zijn hierbij zelf aanwezig.
 
* Bespreken huurovereenkomst:
Wij zorgen vervolgens voor het opstellen van de huurovereenkomst en bespreken deze met de kandidaat.

* Sleuteloverdracht:
Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, de afwikkeling van de betaling en de opmaak van het incheckrapport.


Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast de verhuur van uw appartement, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.

Contactgegevens:
HouseHunting Tilburg
Willem 2 straat 19
5038 BA  TILBURG
013-3030341
tilburg@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur
zaterdag van 08:30 tot 13:00 uur