Groot aanbod, transparant en betrokken

 TRANSPARANT HouseHunting hecht  veel waarde aan heldere en duidelijke voorwaarden.  Wij zijn er 100% voor de huurder. Wij werken ten alle tijde op basis van no-cure-no pay. Dit betekend dat u alleen kosten betaald als u daadwerkelijk een woning gaat huren. Er zijn geen inschrijfkosten,  abonnementen of contracten kosten waar u nog een extra rekening voor krijgt. De hoogte van de bemiddelingskosten zijn vooraf ook bekend, namelijk de huurprijs die u met de verhuurder overeenkomt vermeerderd met 21% btw.

GROOT AANBOD
U als huurder bent er het meeste mee gebaat wanneer wij u meerdere woningen kunnen bieden. Daarom streven wij erna een zo groot mogelijk aanbod te kunnen presenteren op de website. Dagelijks zijn wij bezig met het zoeken naar de beste woning voor u. Heeft u de juiste woning niet op de site gevonden, dan kunt u een specifieke opdracht plaatsen waar wij actief mee aan de slag gaan

BETROKKEN
Een nieuwe huurwoning vinden? Dat is niet altijd even makkelijk. Daarom helpen wij graag bij het vinden van uw nieuwe huurwoning. We beginnen met het inventariseren van uw wensen. Waar wilt u wonen? Hoe groot, of klein, moet de huurwoning zijn? En wat voor huurprijs heeft u in gedachten? Heldere en deskundige informatie is daarbij een eerste vereiste waar we onze ervaring en kennis graag met u delen.