Huren in Den Bosch

 Huren
HouseHunting Den Bosch is uw startpunt voor een huurwoning. Met onze ruime ervaring welke wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd kunnen wij u verder helpen met uw zoektocht naar een huurwoning. Door goede banden met verhuurders hebben we een groot aanbod zodat er genoeg keuze voor u is. Ook voor expats bent u bij ons aan het juiste adres.

Het aanbod van HouseHunting Den Bosch is via de volgende link te vinden: http://househuntingdenbosch.nl/aanbod.

Den Bosch in beeld
Den Bosch staat bekend om de overheerlijke Bossche Bol. Een dag Den Bosch kan dan ook niet zonder deze geproefd te hebben. Uiteraard is dit niet de enige lekkernij die gelinkt wordt aan Den Bosch, ook de Bossche koek mag niet vergeten worden! Door de vele evenementen die gehouden worden in de binnenstad heeft Den Bosch een stad met de saamhorigheid van een dorp.Contact
Als u in Den Bosch op zoek bent naar een huurwoning is het zeer aan te raden om de website van HouseHunting Den Bosch te bekijken. Voor ieder budget of huishouden heeft HouseHunting Den Bosch een huurwoning. Ook als u vanuit het buitenland een (tijdelijke) woning zoekt. Dient de woning gemeubileerd of gestoffeerd te zijn? Geen probleem, HouseHunting Den Bosch informeert u graag over de mogelijkheden. Op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur zijn we bereikbaar via 073-6131322 of kom langs op Emmaplein 2y/2z te Den Bosch.

Joeri van Geene
Emmaplein 2y/2z
5211 VW Den Bosch
T: 073-6131322
F: 073-6136301
E: denbosch@househunting.nl
W: http://www.househuntingdenbosch.nl/