Uw woning in Den Haag verhuren

 
 Nu ook een vestiging van HouseHunting in Den Haag! HouseHunting is de snelst groeiende woonbemiddelaar met op dit moment 15 vestigingen in het hele land. HouseHunting heeft een brede ervaring en is de woonbemiddelaar die u helpt met het huren of verhuren van uw woning.
Het is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, als studio's en appartementen. Ook gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Woning huren?


Wonen aan zee, in de binnenstad, in een kleurrijke, groene of statige wijk? In Den Haag is het allemaal mogelijk. HouseHunting Den Haag opereert in alle Haagse wijken, o.a. Centrum, Leyenburg, Loosduinen, Valkenboskwartier, Zeeheldenkwartier, Moerwijk, Statenkwartier, Scheveningen, Kijkduin, Vruchtenbuurt, Bezuidenhout en Ypenburg. Maar ook in omliggende plaatsen als Rijswijk, Leidschendam en Leidschenveen.
Kijk snel bij ons aanbod en kies de woning die u zoekt, u kunt te allen tijden contact met ons opnemen om een van onze woningen te bezichtigen.


Woning verhuren?


Heeft u tijdelijk of permanent woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Graag bieden wij uw woning gratis aan bij onze huurders. Uw object(en) kunnen permanent, tijdelijk of via de Leegstandswet worden verhuurd. Indien gewenst bieden wij u ondersteuning bij de huurincasso of eventueel totaal beheer.


Het verkopen van uw woning gaat niet zoals gehoopt?


De leegstandswet is de oplossing. Door middel van de leegstandswet kunt u, terwijl de woning te koop blijft staan, een woning tijdelijk verhuren. Zo voorkomt u dubbele lasten en wellicht stijgt de waarde van de woning in de komende jaren.
Zelf op zoek gaan naar een geschikte kandidaat voor uw huurwoning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. U moet advertenties plaatsten, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken enzovoort. Graag helpen wij u hierbij. Wij dragen zorg voor een snelle verhuur tegen een marktconforme verhuurprijs met de minste zorgen.