Makelaar Den Bosch

 Een woning huren heeft vaak aardig wat voeten in de aarde. House Hunting Den Bosch is dé makelaar om u hierin te begeleiden, van het zoeken van een woning tot aan de verhuizing. De makelaar van HouseHunting die de bemiddeling op zich neemt, adviseert u tijdens het hele traject. De makelaar bespaart u zo tijd en kosten.

Met onze ruime ervaring en uitgebreide aanbod zijn kunnen wij u altijd van dienst zijn!

Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen in en rondom Den Bosch. Wij bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen en zelfs vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Overweegt u zelf een woning te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden.

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar u het beste van dienst zijn. Om de expat zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

* Hulp bij de zoektocht van de juiste woonruimte
* City tour: wij van HouseHunting Den Bosch zullen de expat kennis laten maken met de stad.
* Gehele afhandeling van de bemiddeling. Hetgeen wat o.a. hieronder valt is een verhuisbuis, aansluiten van gas, water en elektra, hulp bij het openen van een Nederlandse bankrekening etc.
* Hulp bij huren van witgoed
* Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder