Te huur Den Bosch

 Te huur
Welkom bij HouseHunting Den Bosch! Wilt u een gemeubileerde of gestoffeerde woning huren? Of wilt u liever een appartement huren? Geen paniek, HouseHunting Den Bosch heeft het allemaal. Gezien ons uitgebreide aanbod kunnen wij u altijd van dienst zijn. Via HouseHunting Den Bosch huren gaat gepaard met succes, dat is toch ook wat u wilt?!

Het aanbod van HouseHunting Den Bosch is via de volgende link te vinden: http://househuntingdenbosch.nl/aanbod.

Den Bosch in beeld
De geografie van Den Bosch is als volgt: Den Bosch ligt op het punt waar de Aa, de Dommel en de Zuid-Willemsvaart samenkomen en de Dieze vormen. Samen met de dorpen en gehuchten Bokhoven, Deuteren, Dieskant, Empel, Engelen, Gewande, Hintham, Kruisstraat, Maliskamp, Meerwijk, Orthen, Oud-Empel en Rosmalen vormt het de gemeente ’s-Hertogenbosch oftewel Den Bosch.
Door de ligging als noordelijkste stad van Noord-Brabant heeft het goede verbindingen met Oss (A59), Nijmegen (A59) en Arnhem (A59) in het oosten, Utrecht (A2) en Amsterdam (A2) in het noorden, Tilburg en Breda (A58) in het westen en Eindhoven (A2), Veghel (N279) en Helmond (N279) in het zuidoosten. Ook zijn de Randstad, het Duitse Ruhrgebied, Antwerpen en Maastricht goed bereikbaar geworden. De laatste twee verbindingen stammen al uit de tijd van het Hertogdom Brabant.Contact
Als u in Den Bosch op zoek bent naar een huurwoning is het zeer aan te raden om de website van HouseHunting Den Bosch te bekijken. Voor ieder budget of huishouden heeft HouseHunting Den Bosch een huurwoning. Ook als u vanuit het buitenland een (tijdelijke) woning zoekt. Dient de woning gemeubileerd of gestoffeerd te zijn? Geen probleem, HouseHunting Den Bosch informeert u graag over de mogelijkheden. Op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur zijn we bereikbaar via 073-6131322 of kom langs op Emmaplein 2y/2z te Den Bosch.

Joeri van Geene
Emmaplein 2y/2z
5211 VW Den Bosch
T: 073-6131322
F: 073-6136301
E: denbosch@househunting.nl
W: http://www.househuntingdenbosch.nl/