Verhuur uw woning aan Expats

 Als u opzoek bent naar een woonbemiddelaar die u woning voor bepaalde of onbepaalde tijd kan verhuren? Dan bent u bij HouseHunting Amersfoort aan het juiste adres. Op basis van de leegstandswet is het mogelijk u woning zelfs enkele maanden te verhuren, wanneer u uw tweede woning niet verkocht krijgt.

Amersfoort in beeld
De geografie van Amersfoort is als volgt: Amersfoort ligt op een vlakke plaats in de vallei van de Eem aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De stad heeft een middeleeuwse kern met grachten en wallen. De grachten werden behouden, maar de wallen werd voor een deel in de 19e eeuw afgebroken en vervangen door een park, singels en rondwegen. Het park wordt vaak aangeduid als het Zocherplantsoen, omdat het (mede) werd ontworpen door Jan David Zocher.

Contact
Voor vragen over uw mogelijkheden om te huren in Amersfoort en omstreken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder aangezien HouseHunting Amersfoort de verhuurmakelaars voor ú is! Op werkdagen zijn wij verblijvend bereikbaar van 09:00 uur tot 19:00 uur via 030 - 7210909.

HouseHunting Amersfoort en Hilversum
T: 030 - 721 0909
E: amersfoort@househunting.nl
W: http://www.househuntingamersfoort.nl